2014. november 11., kedd

VASÁRNAPI ZÖLD JÓGA!

A Vinyasa Flow Jóga Egyesület tagjai alapvető értéknek és kötelességünknek tartjuk a felelősségvállalást a környezetünkért, valamint a Földdel és a természettel való kapcsolatunkért. Hisszük, hogy a jógát egész évben, a nap 24 órájában kell gyakorolni a jógaszőnyegen és azon kívül is, melynek fontos része a környezetünk védelme. Reméljük ezt Te is így gondolod, és szívesen gyakorlod velünk a zöld jógát! Ugye?! Gyere és csatlakozz minden hónapban az ingyenes Zöld Jóga programunkhoz! Mi az a Zöld Jóga? Minden hónap utolsó vasárnapján, a családi ebéd előtt egy közös séta és jóga a természetben! Hogy miért? Mert szerintünk a környezet védelme a természet szeretetével kezdődik! Mert csodálatos élmény az erdőben jógázni! 

Időpont: 2014. november 30, vasárnap 10 óra
Gyülekező és érkezés: a 11-es busz végállomása a II. kerületben (Nagybányai út és Törökvészi út sarka)
Mit fogunk csinálni? Megosztunk egy közös mozgásmeditációt, vagyis sétát a Budai erdőben egy kis jógával.
Hogyan öltözz: kényelmes túraruha, ami melegen tart egy szép téli vasárnapon, és tudsz benne mozogni, jógázni
Kit hozz magaddal: a családodat, a barátaidat és a háziállatodat, vagyis bárkit és mindenkit, akit szeretsz!
Mit hozz magaddal: sapka, kesztyű, sál, meleg tea, esetleg szendvics, rágcsálnivaló.
Mit ne hozz magaddal: nem lesz szükséged jógaszőnyegre, a jógagyakorlatokat a sétához igazítjuk, nem kell lefeküdnöd vagy ülnöd a földre és persze nem kell mezítláb egyensúlyoznod az erdőben (csak, ha szeretnél!), sőt jógázni sem kell tudnod!
Esőnap: Ha nagyon zuhog az eső, akkor sajnos elmarad a program, de persze bepótoljuk!
Regisztráció: Köszönjük, ha tudod jelezni a részvételi szándékod ITT! Így tudni fogjuk, hogy hány lelkes jógira számítsunk!
Adományok: ez a program ingyenes a jóga szeretetéért és a természet védelméért. Ha szeretnél hozzájárulni a Vinyasa Flow Jóga Egyesület működéséhez, hogy még sok ilyen élményben lehessen együtt részünk, előre is köszönjük a hozzájárulásod!

További részletek a FacebookonThe Vinyasa Flow Yoga Association is organizing a yoga hike this weekend! Come join the fun of walking with the falling leaves, twisting to the trees and have a positive environmental impact.  This is “green” and FREE event.  Come join us and let’s make the world a better place!
When: 10 am Sunday, November 30, 2014
Where: End of bus 11, 2nd district, meet on the corner of Nagybányai út X Törökvész út. By public transport: take bus 11 (from Batthyány tér or Mechwart liget) to the last stop at the top of the hill (Nagybányai út).
Who to bring: Your family, friends, pets, anyone and everyone.  New to yoga? Join us!
What to bring: hat, gloves, scarves, hot tea, or sandwiches, snacks. Comfortable warm clothes that allow you to move freely. Camera for nice views and yoga graffiti. There is a small store for water, coffee and snacks. There are NO bathrooms, except for the woods :-)
What not to bring: No yoga mat needed (we will focus mainly on standing poses).
Language:  Hungarian and English if needed.
Rainy day:  If it rains, event is postponed for another day.
RSVP: Please, either on THISSITE! So we will know how many enthusiastic yogi count on!


More info (in Hungarian) on Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése